Potriviți-vă cu înțelepciune pentru îngrijirea pielii în timpul verii cu cele 15 reguli ale pielii sănătoase și strălucitoare!

1. Nu ieșiți afară fără a aplica protecție solară. SPF vă va proteja pielea de razele nocive ale soarelui și va împiedica apariția petelor maronii, moliilor și îmbătrânirii premature.

2. S – ar putea să nu știți, dar buzele dvs. sunt una dintre zonele care arde cel mai adesea soarele. Dați-le blândețe și protejați-le cu un balsam de buze care are SPF.

3. Modul ideal de a împrospăta pielea și de ao răci în zilele fierbinți este să păstrați un spray de față sau un tonic în frigider. Tonerul nostru ecobeauti are, de asemenea, un bonus suplimentar, deoarece este îmbogățit cu apă organică de trandafir și apă de mușețel și este plin de antioxidanți!

4. Nu uitați de scalp! Arsurile nu sunt doar dureroase, ci pot intra și în descuamarea și golirea pielii. Puneți o cantitate mică de protecție solară în cazul în care părul se separă sau își pune pălăria în zilele însorite.

5. Exfolierea este un pas extrem de important în îngrijirea pielii-prin aceasta, eliminați celulele moarte ale pielii și accelerați procesul de reînnoire pentru a descoperi pielea netedă, fără riduri. Utilizați agentul de curățare, acidul sau exfoliantul seara pentru a evita sensibilitatea pielii la soare în timpul zilei.

6. Mănâncă Culorile curcubeului-fructele și legumele sunt un pas minunat spre aspectul sănătos al pielii. Profitați de sezon și mâncați afine, kiwi, papaya și căpșuni care sunt pline de vitamina C sau încercați avocado bogat în vitamina E. http://fericireapeobazadezicuzi.info/keto-diet-pareri-unde-sa-cumperi-farmacie-efecte-forum/

7. Există multe metode de îndepărtare a părului pe picioare: puteți utiliza gel de bărbierit și aparat de ras, cremă depilatoare sau benzi de ceară. În legătură cu cele mai recente frumusete matasoasa. Exfolierea zilnică și hidratarea cu ulei sau hidratant cu absorbție rapidă vă vor menține picioarele frumoase.

8. Vremea caldă și umedă poate duce la cosuri nedorite pe față, spate, piept sau umeri. Un program strict de curățare dimineața și seara, care include un produs de curățare și un tonic care poate elimina murdăria, excesul de sebum și machiajul, vă va menține pielea curată. Spălați zonele corpului predispuse la acnee cu o mănușă sau un burete special și exfoliați de două ori pe săptămână pentru a încuraja o renaștere a tocilarilor și cumpărați haine de bumbac sau lenjerie.

9. Pielea din jurul ochilor este subțire și predispusă la riduri, dar prinderea ochilor de la soare și razele UV accelerează doar acest proces de îmbătrânire. Acoperiți-le cu o pălărie sau ochelari de soare-acest lucru le va proteja, în timp ce crema de ochi va hidrata pielea din jurul ochilor și va umple ridurile pentru un aspect mai tânăr.

10. Tindem să ne ignorăm mâinile, dar sunt la fel de predispuse la riduri și hiperpigmentare ca și fața noastră. Căutați o cremă de mână care conține SPF pentru a proteja și hrăni pielea în același timp.

11. Pielea din zona din jurul gâtului și gâtului este mai subțire și mai uscată, în comparație cu pielea feței, ceea ce înseamnă că este mai vulnerabilă la deteriorarea soarelui. Veți evita petele solare, relaxarea pielii și ridurile cu utilizarea zilnică a produselor de protecție solară.

12. Îngrijirea pielii după expunerea la soare va restabili nivelul de hidratare și va limita efectul dăunător al zilei petrecute în lumina soarelui. Adorăm produsele de soare care conțin aloe vera, care calmează roșeața și răcește, ameliorează peelingul și hidratează pielea uscată.

13. În loc să petreceți ore la soare, aplicați un bronz artificial (cum ar fi o zonă însorită) pentru a obține o strălucire însorită fără vină.

14. Clorul din piscine vă poate priva de stratul de suprafață al lubrifiantului care blochează umezeala din piele. Întotdeauna și imediat după utilizarea piscinei, faceți un duș pentru a evita pielea uscată și deteriorată.

15. Dacă suferiți de piele înroșită și urinați când este fierbinte, încercați să vă spălați fața cu apă rece pentru a stoarce capilarele și pentru a reduce roșeața.