Nai-dobrat dieta pentru 2019

Iubitorii dietei mediteraneene au un motiv pentru a juca dansul bucuriei, iar cei care doresc să trăiască o viață sănătoasă-să o aleagă. După analizarea a zeci de regimuri dietetice, experții au permis supremația dietei mediteraneene ca fiind cea mai bună pentru follow-up în 2019.

Analiza, care acoperă 41 de diete, reglementează supremația dietei mediteraneene nu numai în clasamentul general al celor mai bune diete, ci și în mai multe subcategorii. Potrivit experților, dieta mediteraneană este cea mai bună pentru o dietă sănătoasă, o dietă mai bună pe bază de legume, o dietă mai bună pentru diabet și cea mai ușoară de urmat.

Dieta mediteraneană încetinește îmbătrânirea corpului

Recunoașterea acestei diete este puțin probabil să surprindă pe cineva. O serie de studii au arătat că dieta mediteraneană poate reduce riscul de diabet, colesterol ridicat, demență, pierdere de memorie, depresie, cancer de sân. Un fel de mâncare din regiunea mediteraneană însorită este, de asemenea, legată de o sănătate mai bună a oaselor și a inimii, precum și de o viață mai lungă. Și cu pierderea în greutate, desigur. http://viata-pe-margine.info/prolesan-pure-comentarii-locul-de-munca-pretul-in-farmacii-comentarii-forum-amazon-comanda/

Dieta mediteraneană protejează femeile de un atac de cord

Dieta mediteraneană include pregătirea vegetală simplă și de bază. Accentul se pune pe cele mai multe feluri de mâncare pe fructe și legume, produse din cereale integrale, var, semințe, nuci. Accentul se pune pe utilizarea uleiului de măsline. Regimul alimentar exclude zahărul rafinat și făina, cu excepția în cazuri foarte rare. Cu excepția uleiului de măsline, alte grăsimi, cum ar fi untul, sunt consumate rar.

Dieta mediteraneană protejează femeile de un atac de cord

Carnea este, de asemenea, rară la masa de prânz. În schimb, mesele pot include ouă, produse lactate și pui, dar nu în cantități mari inerente modului tradițional occidental de a mânca.

Din acest motiv, peștele este un discontinue.

„Vorbim despre ceva mai mult decât despre dietă-este un stil de viață. Dieta mediteraneană îi îndeamnă pe oameni să mănânce cu familia și prietenii, să socializeze în timp ce mănâncă, să hapwat feluri de mâncare preferate, să se miște, să trăiască, sănătos”, spune Nutritionolozhkata Rahaf al bochi din Atlanta.

Dieta mediteraneană ajută și la osteoporoză

Produsele marine încetinesc îmbătrânirea corpului

Ce face dieta bună?

Pentru a evalua dietele, experții în domeniul bolilor cardiovasculare, diabetului, obezității, nutriției și psihologiei nutriționale au analizat studiile publicate în publicații medicale, rapoarte guvernamentale și alte surse. Specialiștii clasifică apoi regimurile dietetice pe o serie de indicatori, printre care siguranța, potențialul de protecție și control al anumitor boli, impactul asupra greutății și cât de ușor sunt urmate.

În 2018, campionatul pentru o dietă mai bună în ansamblu a fost împărțit între mediteranean și Dash(abordări dietetice pentru scăderea hipertensiunii arteriale (hipertensiune arterială), își amintește en-en.

Dieta mediteraneană prelungește viața cu 15 ani

În acest an, Dieta mediteraneană este singura primă persoană urmată de dieta DASH și dieta Flexitariană – în principal o dietă pe bază de plante care permite carnea în cazuri rare. În al patrulea rând, au împărțit o dietă minte care vizează reducerea riscului de Alzheimer și dieta lui Waite Watchers, care este un sistem complet de scădere în greutate. Printre locurile ocupate din spate în frunzele celor mai bune regimuri dietetice se numără dieta Dukan.

Dacă sunteți adesea obosit, pariați pe legume cu frunze verzi, leguminoase, nuci, produse din cereale integrale, ciocolată neagră

Ce au în comun toate aceste diete?

Regimurile alimentare în cauză utilizează cât mai puține alimente prelucrate și subliniază fructele, legumele, lime, cerealele integrale, nucile, semințele. Prin evaluarea dietelor, experții oferă utilizatorilor posibilitatea de a naviga printre o gamă largă de oferte, căutând cea mai eficientă modalitate de a-și reglementa greutatea și de a-și îmbunătăți sănătatea.