Bună

Prin citirea acestui blog puteți afla o mulțime de lucruri interesante pe tema frumuseții, dar nu numai. Sfaturi interesante pentru spotting pielii și părului. O mulțime de articole interesante care vă vor ajuta să vă simțiți minunat în fiecare zi. Cele mai recente trivia din lumea modei și Renașterii rupte. Cu noi, nu trebuie să căutați pe internet pentru a ști tot ce doriți. Ceea ce face sa te simti minunat? veți găsi cu siguranță răspunsul în acest blog. Vă invităm să citiți plăcut.

Bună, mă bucur că ai venit și sper să rămâi cu mine mai mult timp. În acest post de blog, voi scrie în primul rând despre îngrijirea naturală, dar nu promit că nu voi menționa cealaltă pasiune-meșteșugurile mele.

De unde am cosmetica „eco”?
După cum probabil mulți dintre voi – produse cosmetice farmacie sau sunt alergic sau nu am făcut nimic (dar mai des încă iritat). În cele din urmă, am încetat să folosesc aproape complet creme și alte produse de îngrijire a pielii, în plus față de aceste tipuri necesare de șampon. Acest lucru a continuat până când un prieten, văzând problemele mele, mi-a recomandat să folosesc ulei de argan. Și avalanșa a plecat. În primul rând, produsele semifinite, apoi curling creme, și, în cele din urmă, ambițios a vrut să folosească numai și numai produse cosmetice de uz casnic. Această etapă este deja, adevărat, după mine (după cum știți, visele sunt calea lor și viața mea), dar în minte, îngrijirea este prioritatea mea.

De ce am (și tu) acest blog?
Sper că, cu mesaje regulate, voi aduna și sistematiza cunoștințele acumulate de mai mulți ani. Este, de asemenea, o motivație pentru dezvoltarea continuă. Mi-ar plăcea să-mi împărtășesc și impresiile și sper că cineva care se luptă cu probleme similare cu mine acum câțiva ani va apărea aici. Am observat că relativ multe bloguri despre problemele de piele hidratează, în timp ce mai rar există sfaturi despre piele ca a mea – uscată, sensibilă și predispusă la atopie. Îți voi spune cum sunt aproape complet de alergia care ma chinuit încă din copilărie.

Cu toată entuziasmul meu pentru natură și Ecologie, încerc să nu intru în „fanatism” și mă uit cu neîncredere în descrierea acestui ulei că ridurile vor fi netezite, 20 kg odchudzi, vasele pozmywa și bustul vor crește.